Elégedett ügyfelünk tollából: Kedves Tibor! A megrendelt hangfal megérkezett, minden a legnagyobb rendben. Nem tagadom, találomra választottam az Önök cégét, de nem bántam meg! Az informatív kommunikáció, a hozzáértés, a gyorsaság és ma már szinte szokatlan vevőbarát hozzáállás mind azt mutatja, hogy jó döntést hoztam, köszönöm Önnek! Tisztelettel, a maximálisan elégedett vevő: S.Lajos

Hírek

Genelec Home forgalmazása

Genelec Home Audio termékek forgalmazása

Cégünk megkezdte a finn GENELEC cég otthoni használatra tervezett aktív hangsugárzói értékesítését a hivatalos Magyarországi képviseleten keresztül.

GENELEC Home Audio termékek – profi hangzás otthonra is - a legprofibbaktól

Megalakulása, 1978 óta a Genelec alap üzletága a professzionális audio monitor eszközök gyártása. A vállalat a kutatások és fejlesztések iránti páratlan elkötelezettsége révén számos mérföldkőnek számító fejlesztést mondhat magáénak, emellett mára már vezető szerepet tölt be az aktív stúdió monitor hangsugárzók piacán.
35 évvel később a Genelec termékekre még mindig érvényes az eredeti filozófia, amely a megbízhatóság, a semleges hangvisszaadás - mérettől függetlenül-, valamint az a képesség, hogy a frekvencia átvitelt megfelelően illesztik a hallgatási környezethez.
A Genelec valójában hű maradt alapvető elveihez. A vállalat szeretné megőrizni vezető pozícióját a fő területén és azt, hogy a semleges hangkarakterű termékei által gyakorlatilag bármilyen stúdió monitor igényt ki tudjon elégíteni a mono felhasználástól a többcsatornás hangvisszaadásig. Egy Genelec termék megvásárlása továbbra is a legjobb befektetés a stúdióban. A Genelec továbbra is egyedi szeretne maradni és mint cég arra törekszik, hogy minden szempontból meghaladja az üzleti várakozásokat. Ez valójában azt jelenti, hogy a legmagasabb minőségű termékeket és szolgáltatásokat nyújtsa egyidőben a végfelhasználók és az üzleti partnerek számára is.


Az elmúlt évtizedben a Genelec a profi szegmensen, a stúdió monitor hangsugárzókon túl, lépett a kiválasztott fogyasztói piacok felé is. A Genelec termékek mára megtalálhatók egyre több otthoni házimozi rendszerben; mivel a filmzene és a mozihang megszólalását arra a szintre emelik, ahogyan azt rögzítették.
A Genelec otthoni audio termékcsaládja aktív hangsugárzókból áll, amely mögött a cég már több éves tapasztalattal rendelkezik. Ezek a termékek valójában aktív monitor hangsugárzók, melyeket a cég az igényes professzionális felhasználók számára tervezett. Ez teszi lehetővé a ugyanazt a minőséget és felhasználást - beleértve a választható szoba beállítási funkciókat és a tartósságot – melyek mára elérhetővé váltak az otthoni sztereó és surround rendszereknél is. A Genelec választéka lehetővé teszi, hogy szinte bármilyen méretű szobát behangosítsunk. Mindezt ugyanazokkal a pozitív jellemzőkkel: semleges hang, pontos zenei térleképzés és páratlan megbízhatóság.

 
My status
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kiemelt ajánlat

 • JBL SB200 SoundbarJBL SB200 hangprojektor 99 990 Ft
  49 990 Ft
  Megtakarítás: 50 000 Ft
 • ELAC FS187 2 utas teljes értékű slim hangfalELAC FS187 2 utas teljes értékű slim hangfal 513 450 Ft
  270 000 Ft
  Megtakarítás: 243 450 Ft
 • Onkyo TXNR828 Hálózatképes AV erősítőOnkyo TXNR828 Hálózatképes AV erősítő 369 989 Ft
  255 000 Ft
  Megtakarítás: 114 989 Ft
 • Elac FS68.2 3 utas álló hangfalpárElac FS68.2 3 utas álló hangfalpár 301 770 Ft
  199 990 Ft
  Megtakarítás: 101 780 Ft
 • Yamaha RXV775 7.2 házimozi erősítőYamaha RX-V775 7.2 házimozi erősítő 219 989 Ft
  149 990 Ft
  Megtakarítás: 69 999 Ft
 • Keresés

  Facebook kapcsolat

  Megosztás Facebookon

  Felhasználói fiók


  Bevásárlókosár

  A bevásárlókosara jelenleg üres.


  Hirdetés
  Hirdetés
  Hirdetés
  Hirdetés
  Hirdetés